Si la contractes, tindràs aquests beneficis

Navegació a velocitat 4G

cobertura Movistar

MultiSIM opcional disponible

Pot demanar una segona sim per 3,5€ (iva inclòs) al mes

Roaming a la UE

(desactivat per defecte)*

Quan se t'acaben les dades

podras navegar 1Gb mes a 16Kbps o contractar els nostres bons

Sense permanència

IVA Inclòs

Trucades a serveis

No incloses les trucades a serveis de tarifació especial (901, 902, 80X, 70X, etc.) i numeració curta. Destaquem els números 118XX degut al seu alt cost i la nul·la legislació.

Possibilitat de canviar de tarifa

El canvi s'aplicarà en el següent cicle de facturació. Perquè es faci efectiu, s’ha de sol·licitar com a mínim 48 hores abans que acabi el cicle actual.


*Els consums i les trucades fora de la llista de països de la zona 1 son facturables, i el cost pot superar els 6€ per Mb. Els països de zona 1 (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia (incloses les illes Aland), França (inclòs Guaiana francesa, Guadalupe, Martinica, Reunió, San Martín i Mayotte), Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia i Ciutat del Vaticà, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal (inclòs Madeira i Azores), Regne Unit (inclòs Gibraltar), República Txeca, Romania, Suècia i Xipre)


**Es pressuposa un ús no raonable o irregular de la línea quan el client truca mes de 6000 minuts al mes, truqui a més de 150 destins diferents o faci trucades continuades de mes de 90 minuts. Superats els 3000 minuts: o els 6000 en la de 25Gb:
- 5 cènt/min
- 20 cènt/estab.
- 12 cènt/SMS
- 61 cènt/SMS internacionals

Pagament i comanda de sol·licitud

Si portes el teu número, nosaltres ens encarregarem de tot i et mantenim informat per SMS.

T'avisarem de quan es farà el canvi i ens assegurarem que no et quedis sense línia.

Portabilitat

La primera mensualitat es cobrarà per gir bancari en el moment que la línia sigui operativa.

Quan rebem la teva comanda (sol·licitud) i verifiquem tota la documentació, rebràs un correu electrònic i un SMS que et confirmarà que tot és correcte. A partir d'aquest moment, prepararem l'enviament de la targeta SIM i durant les 24 / 48h següents la rebràs a l'adreça que ens has indicat.