Si la contractes, tindràs aquests beneficis

Navegació a velocitat 4G

Cobertura Movistar

MultiSIM opcional disponible

Pots demanar una segona SIM per 3,5 € (IVA inclòs) al mes.

Itinerància a la UE

(Desactivat per defecte)*

Quan se t’acabin les dades

Podràs navegar 1 GB mes a 16 kbps o contractar els nostres bons.

Sense permanència

IVA inclòs

Trucades a serveis

No incloses les trucades a serveis de tarifació especial (901, 902, 80X, 70X, etc.) i numeració curta. Destaquem els números 118XX degut al seu alt cost i a la seva nul·la legislació.

Possibilitat de canviar de tarifa

El canvi s'aplicarà en el cicle de facturació següent. Perquè es faci efectiu, s’ha de sol·licitar com a mínim 48 hores abans que acabi el cicle actual.


*Els consums i les trucades fora de la llista de països de la zona 1 són facturables, i el cost pot superar els 6 € per Mb. Els països de la zona 1 són Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia (incloses les illes Aland), França (inclosos Guaiana Francesa, Guadalupe, Martinica, Reunió, Saint-Martin i Mayotte), Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia i Ciutat del Vaticà, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal (incloses Madeira i les Açores), Regne Unit (inclòs Gibraltar), República Txeca, Romania, Suècia i Xipre.


**Es pressuposa un ús no raonable o irregular de la línia quan el client truca més de 6.000 min al mes, si truca a més de 150 destins diferents o si fa trucades continuades de més de 90 min. Superats els 3.000 min (o els 6.000 en la de 25 Gb):
- 5 ct./min
- 20 ct./establiment.
- 12 ct./SMS
- 61 ct./SMS internacionals

Pagament i sol·licitud de servei

Si portes el teu número, nosaltres ens encarregarem de tot i te'n mantindrem informat per SMS.

T'avisarem de quan es farà el canvi i ens assegurarem que no et quedis sense línia.

Portabilitat

La primera mensualitat es cobrarà per gir bancari en el moment que la línia sigui operativa.

Quan rebem la teva comanda (sol·licitud) i verifiquem tota la documentació, rebràs un correu electrònic i un SMS que et confirmarà que tot és correcte. A partir d'aquest moment, prepararem l'enviament de la targeta SIM i durant les 24 o 48 h següents la rebràs a l'adreça que ens has indicat.